Home Uncategorized 23-vjeçarja shkon në shtëpi dhe sht.anget kur e gjen mamanë duke…

23-vjeçarja shkon në shtëpi dhe sht.anget kur e gjen mamanë duke…

87

E kam k apur nënën time duke bërë se.k s me të dashurin tim në shtrat. Ata ishin mbi njëri-tjetrin, por unë kam qenë shumë e tro ndi tur sa nuk kam mundur t’iu them asgjë atyre. Mendova se kisha një lidhje të mirë me të dashurin tim. Ne u lidhëm gjashtë muaj më parë. Unë jam 23 vjeçare dhe shpejt u dashurova me të dhe isha shumë e lumtur.

Ai është 27 vjeçar. Katër muaj më parë, vura re se mamaja ime kishte ndryshuar. Ajo kishte shkuar në një klub për hu mbje peshe dhe h umbi shumë peshë. Ajo filloi të mbante funde të shkurtra dhe bluza po ashtu të shkurtra. Ndryshoi stilin e saj të flokëve dhe grimohej më shumë se zakonisht. Ishte pothuajse si një grua e re. Kohët e fundit mbajtëm festën e ditëlindjes së 50-të të babait tim në një hotel. Mamaja ime është 45 vjeçe dhe ajo dukej e mrekullueshme atë mbrëmje. I dashuri im erdhi me mua dhe ne patëm një kohë të shkëlqyer. Babai im kishte marrë shumë pije me vete kur u kthyem në shtëpi, mamaja ime u vendos në shtratin e dhomës tjetër që ishte e lirë, sepse tha se nuk mund të qëndronte me neve gjithë natën. Ne pimë disa pije më shumë, biseduam për një kohë, pastaj të gjithë shkuam në shtrat. U zgjova në mes të natës dhe kuptova se i dashuri im nuk ishte në shtrat me mua. Mendova se ai duhet të kishte zbritur në katin e poshtëm për të marrë një gotë me ujë dhe shkova ta gjeja.

Previous article“Të mbyllemi me orar”, Pipero: Në këto vende nuk duhet të shkojnë shqiptarët!
Next articleNëna lind binjakë nga dy burra të ndryshëm, burri dhe i dashuri i saj