September 28, 2023

Noah dhe Olivia u zbuluan si emrat më të njohur të foshnjave për 2021/22 nga të dhënat e Zyrës për Statistikat Kombëtare ne Britanin e Madhe javën e kaluar, dhe së fundmi duke përdorur të dhëna të reja, ekspertët kanë parashikuar emrat e foshnjave që priten të jenë më të njohur në 2022/23.

Ekspertët parashikuan 5 emrat më të njohur të foshnjave të vitit 2023

Harry – Emri kryesor i parashikuar për djemtë vitin e ardhshëm është Harry lidhur edhe me princin Harry

Elizabeta – Nuk është për t’u habitur që Elizabeth pritet të risillet si emër vitin e ardhshëm.

Wolf – I parashikuar për vendin e tretë është Wolf, emri i famshëm i tërhequr i djalit të porsalindur të Kylie Jenner në shkurt.

Pandora – Ambienti imagjinar i Avatarit është fillesa e këtij emri

Charles – parashikohet të jetë zgjedhja e pestë më e popullarizuar e emrit për vitin e ardhshëm.

Emri i monarkut të ri do të ngjitet në kry te listes, ashtu siç kanë bërë emrat mbretërorë në të kaluarën.

Po ju cili ju pelqen me shume nga keto emra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *