September 29, 2023

Cilat janë shenjat dhe kur duhet të shkoj te mjeku?

Dh imbje në va ginë ose në pjesën e poshtme të shpinës gjatë mardhenies inti me

Dh imbje e gjatë kur jeni me men struacioneve

Probl eme me futjen e tamponëve ose shqetësim

Rritja e frekuencës së urinës ose ndjenja e presionit në fshikëz

Infe ksionet e përsëritura të traktit urinar (UTIs)

Inkontinencë e lehtë

Zgjatja e pjesës së poshtme të barkut

Cilat janë rreziqet?

“Në përgjithësi, një mitër e retrovertuar nuk duhet të shk aktojë ndonjë problem të madh”, thotë Heli Kurjanen, një “eksperte menstruale” dhe themeluese e Lunette Menstrual Cup.

Por mund ta bëjë mardhenien tuaj te besdishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *