Categories: Lajme

A do të kthehen serish masat nëse konfirmohet varianti D elta? Zv.ministrja zbulon planin e qeverisë

Nëse mbërritja e variantit Del ta në vend konfirmohet, situata epi. demiologjike e koron. av. irusit do të rivle. rësohet.

Lajmi bëhet i ditur nga zëvendësministrja e Shëndetësisë, Eugena Tomini , sipas së cilës çdo element përkundrejt ma. save shtrënguese do të varet nga situata epid. emiol. ogjike, dhe nga ecuria e rasteve në vijim.

“Konfirmimi i sinjaleve të dyshimeve përkundrejt të dhënave laboratorike, pas konfirmimit nga Berlini do të japë një qasje ndryshe, përkundrejt qarkullimit të Deltës. Në kuptimin që do të përforcohen akoma më shumë masat e distancimit fizik, elementët e hi. gjinës personale, ve. ndosjes së maskës në amb. jente të brendshme. Deri në këto momente Shqipëria ka përvijuar me masa të k. arakterit të moderuar, që nuk kanë qenë dra. stike.

Sigurisht, evidentimi i agresivitetit, i transmetueshmërisë, numrit të rasteve, të dhënave epi. demiolog. jike, numrit të rasteve që do të h. ospitalizohen, pozitivitetit në 24 orë, do të rivlerësohen më pas me qarkullimin e vari. antit De. lta. Ashtu sikundër ne vlerësuam variantin britanik, ku bëmë ato tranzitet ajrore me Britaninë e Madhe. Çdo element përkundrejt masave shtrënguese . varet nga situata epi. demiologjike, ecuria e rasteve në vijim por dhe konfirmimit nga Ber. lini.”, u shpreh Tomini.

Javorja

Recent Posts

Një lajm i mirë nga a.ksidenti tr.agjik, asnjë nga fë.mijët nuk është pl.agosur

Një lajm i mirë nga a.ksidenti tr.agjik, asnjë nga fë.mijët nuk është pl.agosur

Asnjë nga fë.mijët që gjendeshin në auto.busin e tr.ag.je.disë rr.ugore nuk është pl.ag.osur në ak.side.ntin…

13 hours ago
Rrallë herë është pjesë e ta volinës sonë : Nga përmirsimi i shikimit e deri tek mbajtja larg e sëm/ undjes së

Rrallë herë është pjesë e ta volinës sonë : Nga përmirsimi i shikimit e deri tek mbajtja larg e sëm/ undjes së

Vlerat fantastike të patëllxhanit vijnë kryesisht nga vitaminat dhe mineralet. Patëllxhani është i mbushur me…

13 hours ago
Studimi fundit : 10 gjërat që nuk i paskemi ditur më parë për v ezën, duke filluar nga përmirsimi i shikimit e deri tek

Studimi fundit : 10 gjërat që nuk i paskemi ditur më parë për v ezën, duke filluar nga përmirsimi i shikimit e deri tek

Vezët bëjnë pjesë në listën e 10 ushqimeve më të rëndësishme për organizmin. Vezët Ofrojnë…

13 hours ago
Njerezit dalin me vrap.Ja çfarë ka shkaktuar t ërmeti në Greqi.FOTO

Njerezit dalin me vrap.Ja çfarë ka shkaktuar t ërmeti në Greqi.FOTO

Mediet greke publikojnë pamje të reja nga të. rmeti qe lekundi zonën e Heralionit. Siç…

13 hours ago
Horoskopi për ditën e hënë, 26 korrik 2021

Horoskopi për ditën e hënë, 26 korrik 2021

Një ndjenjë qetësie do ju shoqërojë gjatë gjithë ditës së parë të javës që fillon.…

13 hours ago