Home Uncategorized A duhet ti lani çarçafët pasi të k ryeni marrëdh ënie? Flet...

A duhet ti lani çarçafët pasi të k ryeni marrëdh ënie? Flet gjine/kologia, dhe me siguri do habiteni nga përgjigja!

286

Shanset janë të mëdha që shumë nga ju të mos i lani çarç afët menjëherë pasi të k ryeni mar rëdhë nie .

Megjithatë, mos u ndj eni keq. Në rezultatet e një sondazhi të vogël nga H ealth, rezultuan se gratë presin mesatarisht 19 ditë për t’i larë çarçafët e tyre, ndërsa meshkujt deri në 29 ditë.

Rregulli i përgjithshëm thotë se ju duhet t’i lani çarçafët një herë në javë, pavarësisht çfarë bëni apo nuk bëni në ta.

Çarçafët janë të aftë të gru mbullojnë një ngarkesë të qeli zave të lë kurës së v dekur, djer sëve, pluh urit, si dhe sasive të vogla të lën gjeve të tjera tr upore.

Megjithatë, Kim Lagon, obste tër-gj ine kolo ge, këshilloi që t’i përmbaheni rregullit të përgjithshëm edhe nëse kryeni marrëdhënie, përveç në rastet kur përjetoni dj ers itje të tepërt apo ndo tni ça rçafët me l ën.g ej.aku lues.

Por ekziston një truk i thjeshtë për të shm angur larjen e shpeshtë të çarçafëve: Vendosni një pes hqir në shtrat përpara se të sht riheni, me qëllim të a bso rbimit çfarëdo lë. ngu tr.up.or.

Previous articleE gjeni dot se kush është kjo vogëlushe/ Sot e ka bërë krenare Shqipërinë në gjithë botën
Next articleE gjeni dot se ku është Irma Libohova ? Po personazhet e tjerë i njihni se cilët janë