September 27, 2023

A keni menduar ndonjëherë se për çfarë përdoren xhepat e vegjël në xhinse?

Dizajni daton në shekullin e 19-të dhe kishte shumë më tepër kuptim kur u prezantua për herë të parë.

Duke qenë se dizajnerët ende e përfshijnë funksionin në xhinse më shumë se një shekull, shumë janë përpjekur të kuptojnë se çfarë mund të mbajë në të vërtetë xhepi.

Rezulton se xhepi është për të futur celes ose ndonje ore.

Por në ditët e sotme, xhepi nuk ka shumë përdorim, pasi orët sot nuk perdorem me per ti futur ne xhep.

Funksioni i xhepit ruhet ende për të ruajtur integritetin e dizajnit të hershëm të Levi’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *