September 29, 2023

Dy ditë më parë një ngjarje e rën dë tronditi Tiranën. Një i ri vd iq në duart e policisë së shtetit, Lear Kurti 32-vjeç e dha frymën e fundit në komisariatin nr. 3.

Tre policë u pezulluan dhe mje kësia ligjore deklaroi se në stomakun e të riut u gjet një qese kok aine duke aluduar se vd iq nga ov erdoza. Por pikëpyetjet janë të shumta dhe ende nuk ka një përgjigje finale kush ishte shkaku i vd ekjes.

Eksperti i rendit, Fatjon Softa ka analizuar veprimet e policisë dhe ngre dyshime të forta për rolin dhe qesen që u gjet në stomakun e të riut.

‘Dy rrugë janë, ose e kapërdirë…dhe pastaj bëjmë logjikën, sa e madhe ka qenë qesja dhe si mund të kapërdihet kur vrapon. Se nuk ka mundësi, nuk shkon poshtë. Versioni i dytë është që mund të jetë futur. Ai gjatë rrugës mund ta hapte dhe ta derdhte dhe nuk linte asnjë gjurmë.

Gjatë vrapit nuk ke mundësi ta gëlltitësh. Unë mendoj se versioni i dytë, mund të jetë e futur sesa e gëlltitur. Kjo kërkon analizë. Sa e madhe ishte qesja, a tretet nga stomaku? Nuk është e mundur që stomaku të ketë tretur qesen brenda kësaj kohe. E para ka një kohë për autopsinë.

Njeri vërtetë vd es, por janë ato in det, për kimi apo sh pirt, që brenda pesë orëve të bësh au topsinë!!!! Do minimumi 12-24 orë, pse do të shkosh të bësh aut opsinë me vrap. Çfarë kërkonin?

Ai mund të ketë vd ekur edhe për shkaqe natyrale. Por të jetë do za, edhe mund ta ketë ka përdirë, por probl emi është te pla smasi. Nëse p lasmasi nuk është i tretur si është hapur?

Flasim duke bërë logjikën’, tha Softa pjesë e marrë nga intervista për 5 pyetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *