Home Uncategorized A larmante gjendja nga ko.ronaviirusi, mjeku Pipero ta prek shpirtin: Më mbushen...

A larmante gjendja nga ko.ronaviirusi, mjeku Pipero ta prek shpirtin: Më mbushen sytë me lot kur shikoj….

90

Mjeku inf eksi onist, Pëllumb Pipero një nga zërat më aktivë kur vjen puna tek çështjet e CO VI D-1 9 është gati t’i bjerë tavolinës duke përshkruar atë që ndodh nëpër lokale, autobusë apo pamjet që vijnë nga dyqanet.

I ftuar në “Real Story” në News24, Pipero tha se ndërgjegjësimi për masat mbrojtëse krahas an tivir aleve është arritje jashtëzakonisht e madhe. Sipas tij, autor ite tet duhet të ndërhyjnë dhe të mos lejojnë grumbullimet.

“Kur shikoj atë pamjen aty dhe stafin e atij burrit përballë me atë mund që bëjnë përmes ur gjencës dhe kur shikoj të së murët në sp itale më mbushen sytë me lot. Nuk duhet ta lejojmë. Si mund t’i lejojmë këto lloj shfaqjesh. Për 2-3 javë pjesë më e madhe e tyre janë në sp ital dhe pse janë të rinj, ose prindërit e tyre.

Sado kapacitet të shtojmë, sado të vrapojmë pas vi rusit për ta parandaluar, ne ecim më shpejt se kapaciteti, mundësia në drejtim të vi rusit.

Previous articleI keni në kuzhinë këto 2 përbërës ? Kombinojini bashkë dhe përdorini në këtë mënyrë për të shëruar fryrjen e
Next articlePregatitini në këtë mënyrë këto 2 përbërës, nese dëshironi të permirsoni shikimin dhe të merrni minerale që