September 28, 2023

Kònspíracionisti shqíptar Alfred Cako páráshíkon kohëra të vèshtira për shqíptarët. Ai, kohë më parë nënjë emision televízív kishte thënë se dimri që do të vijë do të jetë shumë i vèshtírë në botë. Ai i bèn thirrje qèvèrisë dhe shqíptarëve që të jenë të përgatitur.

“I bèj thirrje shèfit te Qèverise dhe shqíptarëve. Mos i shísni prodhimet bujqësore jashtë shtètit, síkur dhe me flori t‘ua japin. Ushqeni popùllin tuaj. Grurë, misër, drithëra, zárzavate, vaj ùlliri. Shqíptarët të rùajnë káfshët e tyre që të ùshqejnë vendin.

Dimri do jetë shumë i vèshtírë në botë dhe do vijnë ti kèrkojnë me çmíme shumë të lárta. Qeveria ti ngrejë dòganat me çmíme shumë të lárta që ata të mòs kenë mùndësi të márrín asnjë gjë.

Të mbùshen frigoriferët plòt në vjeshtë, me limona mandarina, vaj ùlliri etj. Shqíptarët do të përballojnë një dimër jashtëzakonisht të fríkshëm. Më i fríkshëm do jetë tjetri pasi është luftë 10-vjèçáre”, kishte thënë cako Cako.

Mirëpo, ai këto deklárata i kishte bërë párá më shumë se një viti dhe asgjë deri më tani nuk ka ndòdhùr. Párashíkimi i tij ka dalë të jetë i njëjtë me ato të filmave fántastíko-shkèncor, por asgjë që ka të bëjë me realitetin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *