Home Uncategorized “Ai më prek gjithë kohën”-Kjo vajzë e vogël që qan, lutet që...

“Ai më prek gjithë kohën”-Kjo vajzë e vogël që qan, lutet që të mos shkojë në shtëpi për shkak të të dashurit të nënës së saj

98

Në një video të transmetuar nga faqja e internetit Met ro, një vajzë 9-vjeçare Ame rik ane ak.uzo.n njerkun e saj të ardhshëm për pr.ek.je se.k.s…ua.le. Video u bë virale u shpërnda nga Mi.chael, babai biologjik i So.phie-së së vogël. Një fushatë e quajtur #StandWithSop.hie, në frëngjisht, “Mo.bilize ve.ten për Sop.hie” kërkon masa urgj.ent.e për t’i besuar kujdestarinë kësaj të fundit dhe për ta he.qur atë nga i fejuari i nënës së tij.

Previous articleAi go.det gruan e tij në ditën e dasmës sepse ajo “nuk i dha një cope tortë”
Next articleA rre zikohemi nga një tërmet si ai i Turqisë? Flet sizmiologu shqiptar