September 29, 2023

Anulohen të gjitha fluturimet ajrore për ditën e sotme nga Tirana drejt Italisë dhe anasjelltas.

Lajmërimi i rëndësishëm është bërë nga Tirana International Airport.

Shkak i anulimit të udhëtimeve për pasagjeret nga Rinasi drejt vendit fqinjë si dhe anasjelltas, është bërë greva e personelit të trafikut ajror në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *