Home Uncategorized Artiola Toska ben publik bashkeshortin e saj te cilin e fshehu per...

Artiola Toska ben publik bashkeshortin e saj te cilin e fshehu per rreth 15 vite

129

Këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore Artjola Toska, është rrëfyer tek “Rudina” për jetën e saj private gje te cilen nuk e kishte bere asnjehere me pare.

E kane pyetur ne shume intervista dhe emisione te ndryshme por ajo nuk ka pranuar te pergjigjet eshte munduar ti anashkaloje pyetjet.

Por tashme sic duket ajo ka vendosur te tregoj mbi jeten e saj private duke treguar dhe nje foto me bashkeshortin e saj te cilin e mbajti te fshehur rreth 15 vite.

Mbi te gjitha ka pranuar ti pergjigjet cdo lloj pyetje qe Rudina i ka bere dhe gjithashtu ajo ka shprehur edhe dëshirën për t’u bërë nënë

Previous articleNëse keni këto shenja, atëhere trupi tregon se ka nevojë për këtë mineral : Nuk duhet neglizhuar pasi është në të mirën tuaj
Next articleI tregon të gjitha gruaja: Kam fjetur me 150 b urra dhe do vazhdoj e bëj se jam m jeke p opullore, u rregulloj…