Home Uncategorized As qe parë as qe dëgjuar- Vajza 25-vjeç jeton si të jetë...

As qe parë as qe dëgjuar- Vajza 25-vjeç jeton si të jetë bebe/ Pi beberon dhe mban pelena, do habiteni përse e bën

81

Një grua shpenzon 230 paundë në muaj për pelena, për të mbajtur stilin e saj të jetës si një bebe.

Pejxhi Miller e fillon çdo ditë duke u zgjuar në djepin e saj. Pasi ndërron pelenën në mëngjes, ajo e kalon kohën duke luajtur me lodra dhe duke krijuar foto dhe video të sajat si bebe, për komunitetin e njerëzve që janë fansa të këtij stili jete.

Qëllimi i 25 vjeçares ka qënë gjithmonë ta bëj këtë stil jete sa më normal, që kur filloi ta praktikonte në maj të 2018-ës.

Me faqen e saj në internet ajo kërkon që t’i bëjë të tjerët të ndihen më pak të turpëruar për këtë.

Ajo shpenzon 230 paundë në muaj për këtë gjë, të cilat i fiton nga 426 ndjekësit e saj.

Ky stil jete është diçka që Pejxhi e jeton edhe pranë syrit publik.

“Unë gjithmonë kam koleksionuar lodra dhe kam pasur një sens humori fëminor, kështu që të gjithë miqtë dhe familja ime kanë qënë shumë pranues. Sapo u bëra 18 vjeç, fillova të kërkoja nëse kishte edhe njerëz të tjerë si unë dhe zbulova një komunitet të tërë,” tregon ajo.

Paigey Miller adopted the adult baby lifestyle in May 2018. ― Picture via Instagram/ mindlessdiaper

“Unë dal kështu dhe në publik, por nuk pi nga një biberon apo diçka e tillë. Mundohem të jem e rregullt. Ky stil jete është për të marrë kënaqësi nga gjërat e vogla të jetës dhe nuk dua t’i shtyj të tjerët të ndjekin stilin tim nëse nuk dua

Previous articleMos i hidhni/ Farat e kungullit bëjnë mrekulli për shën detin tuaj- Ju shërojnë nga këto sëm undje
Next articleDieta e preferuar e Vip-ave/ Ja si të h iqni dhj amin duke ngrënë vetëm kos