Home Uncategorized Ata i thanë me tallje, nëse do që familja jote të jetë...

Ata i thanë me tallje, nëse do që familja jote të jetë e lumtur, mos je to më / 12-vjeçarja e bukur ndërsa drita i jep fund jet ës

69

Bull zmi është një pr oblem madhor i cili jo vetëm që po përhapet shumë, po edhe po me rr jetë.

E ditur bëhet se një vajzë 12 vjeçe i ka dhë në fun d jetës, pasi i thoshin në shkollë se nëse ajo nuk do të jetonte më njerëzit e saj do të ishin të lumtur. Charley Patterson gjithmonë qeshte dhe ishte shumë e mirë, por gjithçka ndryshoi kur shokët e saj nisën të talleshin me të.
Ajo i dha fu.nd jet.ës dhe në një copë letër shkroi se kur të ike ajo ata do të ishin më të lumtur.
Nëna, babai dhe motrat e saj ende nuk munden t’ia falnin vetes që nuk e kuptuan në kohë se çfarë po ndodhte me të.

Në telefonin e vajzës janë gjetur shumë mesazhe ku e tallnin dhe o fendime dhe fy erje.

Previous articleNuk e themi ne, e thote vete mjeku : Neqoftese ju vuani nga kjo sem/undje nuk duhet kurrsesi te konsumoni hudher
Next articleGreqia shtyn sërish afatin e hapjes së kufijve me Shqipërinë…