Home Uncategorized Ata që pranonin u vinte nota të mira, të tjerët i ngelte/...

Ata që pranonin u vinte nota të mira, të tjerët i ngelte/ Mësuesja 40 vjeçe e bënte me nxënësit e saj dhe në shtëpi dhe në makinë, kishte marrë më shumë se 10 djem

141

Prindërit i dërgojnë fëmijët në shkollë për të mësuar, por një s kandal i madh është zbuluar. Një mësuese është zbuluar se e ka bërë në krevat dhe në makinë me nxënësit e saj, ata që pranonin ajo u vinte nota të mira.

 mësuesi i detyron studentët e tij të bëjnë seks në këmbim

Mësuesja 40 vjeçe u kërkonte numrin nxënësve të saj dhe ata që pranonin u ”ofronte mësime falas në shtëpi”. U zbulua se ajo mund të ketë kryer marrdhënie me 40 nxënës.

Ata që nuk pranonte ajo i ngelte në klasë. Mësuesja me emrin Yokasta besohet se ka kontaktuar me rreth 40 djem të rinj dhe ka ftuar një duzinë prej tyre në banesën e saj. Madje d yshohet se ajo e ka bërë me rradhë me disa prej tyre.

 mësuesi i detyron studentët e tij të bëjnë seks në këmbim

Previous article24 orë qëndroi nën rrënoja/ Del rrëfimi rrëqethës për nënën shqiptare që humbi jetën: Mbuloi djalin me trupin e saj për ta mbrojtur
Next articleNga 30 sekonda deri në 1 minut : Do të mbeteni pa fjalë nga 7 përfitimet që marrim nga dushi me ujë të ftohtë në mëngjes