Home Lajme Banorët ikin nga ishulli grek ku ra tërmeti/ Thuhet se do ndodhë...

Banorët ikin nga ishulli grek ku ra tërmeti/ Thuhet se do ndodhë e keqja e madhe

65

Dë mtimi që kanë pësuar shtëpitë dhe ndërtesat në ishullin e Samos, shk aktuar nga të rmeti i fuqishëm me madhësi 6.7 ballë para disa ditësh, ka detyruar autoritetet lokale të evakuojnë qytetarët e zonës.

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit

Kjo për shkak të f rikës se pasgo ditjet që po vijojnë, mund të shkaktojnë d ëme të tjera në këto ndërtesa dhe t’i rrë zojnë plotësisht.

Sipas një njoftimi emergjent të lëshuar mbrëmë nga Komuna e Samosit Lindor, “e gjithë popullsia po eva kuohet në mënyrë të organizuar”, dhe po akomodohen në hotele.

Por, sipas mediave, greke, frika e ngritur nga shkencëtarët është se p asgod itjet mund të arrijnë edhe në lëk undje të forta me magnitudë deri në 6 ballë.

Previous articleNga Amerika i vjen thirrja Vjosa Osmanit të jap dorëheqje ose të shkarkohet nga Kuvendi
Next articleZonjë të parë si ajo s’ka për të parë më Amerika/ Ja pse Melanie Trump nuk ka për t’u harruar ndonjëherë