Home Uncategorized Bën një vrimë në mur,e zonja e shtepise gjen një gjë të...

Bën një vrimë në mur,e zonja e shtepise gjen një gjë të jash.tëza.konshme!

85

Disa bletë që jetonin në vrimën e vogël të një muri në ballkonin e shtëpisë, nuk e shq.etës.oni.n aspak të zonjën e shtëpisë, Mara Faitelli, arkitekte në pension. Mediat italiane shkruajnë se kur ajo pa një numër të madh bletësh që kishin ng.ordhur në tarracë, pensionistja u shq.etësu.a.

Kështu, pronarja e shtëpisë, e vendosur për të zgjidhur pro.ble.mi.n pa iu bërë keq krijesave, njoftoi shërbimin zjar.rfi.kës. Këta të fundit të ala.rm.uar kanë shkuar në banesën e saj së bashku me një ekspert që merrej me bletarinë.

Si pasojë e hapjes së një të çare në mur, i la zjarrfikësit dhe bletarin me gojëhapur. Në një zgavër të madhe ishte fshehur një zgjua prej më shumë se 180 centimetër e gjatë dhe një metër e gjerë.

Faitelli është shprehur se ishte shumë interesante, njësoj sikur po shihje një dokumentar. “Bletërritësi, më shpjegoi se kjo zgjua kishte qenë pr.e e një gra.b.itje.je dhe kjo kishte shk.aktuar edhe n.go.rdh.jen e krijesave të bekuara”, tregon e zonja e shtëpisë”.

Sipas mediave vendase, në fund të procesit, bletari arrit që të nxjerrë rreth 25 kavanoza me mjaltë. “Do t’ua dhuroj miqve. Jam e lumtur që i gjeta unë, në vend të një tjetri të pa.përgj.egjs.hëm që do t’u vinte fla.kën”, ka shtuar Mara. Pamjet jane menjehere ne vazhdim,

Previous articleRa në DASHURl me shoferin 22-VlTE më të madh, famiIja nuk e pranon më në SHTËPl
Next articleShkodrania i zë pritë burrit tradhtar në hotel, i bie të fikët kur sheh skenën e pamendueshme