Home Lajme Bëri v aksinën kundër COVlD-IT, shqiptari tregon faktin e dh imbshëm pse...

Bëri v aksinën kundër COVlD-IT, shqiptari tregon faktin e dh imbshëm pse pranoi

425

Imer Shehu është një nga 3 shqiptarët që ka bërë va ksinën e C.OV ID-1 9.

Ai ka komentuar në një lidhje me skype nga Londra në emisionin “Shqipëria Live” se ka pranuar që ta bëjë pasi i nd ërroi j etë nëna dhe babai, të cilët u infektuan me C. OVID-19.

Britania e Madhe nisi testimin e v aksinës kundër koron avi rusit dhe ndër 10,000 vullnetarët e përzgjedhur për fazën e tretë të te stimit është Imer Shehu nga Kosova, me banim në Londër.

“Ata e dinë nuk e di unë se s’jam ekspert se çfarë përmban v aksina, kam pasur frikë, por kur më vd iq babai dhe nëna thashë pse unë të rri duarkryq, ma kanë bërë në krah. Kjo është va ksina e parë, va ksina e dytë është ajo që do të bëjmë gjithë jetën. Atë va ksinë fillimisht duhet ta marrin ush tria, m jekët. Unë e kam kaluar cov id in, por kisha frikë mos in fekto hesha dy herë. Unë bëj jetë mesatare dhe mbijetoj këtu në Londër, por s’do rre .zik.oja familjen time”, tha ai.

Doktori Edmond Stojku i ftuar në emision tha se va ksina përmban vi rusin e zbutur dhe futet në trup për të krijuar an titr upat. Sipas tij kush e ka kaluar nuk ka nevojë të va ksinohet sepse trupi i ka krijuar ant itr upat.

Previous articleMj eku i njohur Amerikan, ka folur për disa nga efektet e va ksinës : Disa do të kenë dhimje në krahë, ndërsa disa të tjerë do të
Next articleBino : Situata nuk është aspak mirë, ja kur do të mblidhemi për t’iu njohur me masat e reja që do të merren