Home Lajme Britania aprovoi v aksinën e Pfizer, Pipero: Nuk e pres mrekullinë nga...

Britania aprovoi v aksinën e Pfizer, Pipero: Nuk e pres mrekullinë nga v aksina, por duhet medoemos…

66

Ditën e sotme Britania e Madhe aprovoi përdorimin e vak sinës anti-C OV ID të kompanisë Pf izer, e cila do të fillojë të përdoret brenda muajit dhjetor.

Ndërkohë mj eku Pëllumb Pi pero deklaroi në emisionin “Real Story” se ky është një lajm shumë i mirë, por shtoi se ai nuk e pret mrekullinë nga va ksina.

Pipero u shpreh se krahas v aksinës, njerëzit duhet të vazhdojnë të respektojnë medoemos rregullat dhe të vazhdojnë të jenë të k ujdesshëm.

“Përdorimi i vaksinës në Angli dhe më pas në vendet e tjera është një lajm shumë i rëndësishëm. Zgjidhje për frenimin e pan dem isë është vak sina, pasi vetëm ajo jep zgjidhje defi nitive. Unë personalisht nuk e pres mrekullinë nga va ksina, por duhet doemos të vazhdojmë të jemi të ku jdesshëm, pasi vaks ina ka hapat e parë të saj për t’u aplikuar. Duhet ta marrësh 2 herë vak sinën në 2 javë, ndaj krahas vak inës duhet të kemi edhe kujdesin. Lajmi për apro imin e vaksinës nuk ishte i papritur, pasi ne specilis tët ishim të bindur se do dilte një v aksinë efikase”, tha Pipero.

Previous articleVetëm 1 lugë nga kjo përbërje është konsideruar si një ndër antibiotikët më të fortë natyral që u bën ballë sëm/undjeve që
Next articleHoroskopi për nesër, e premte 4 dhjetor 2020