Home Uncategorized Bukuroshja shqiptare lidhet e ngel shtatzënë me një djalë me ngjyrë, familja...

Bukuroshja shqiptare lidhet e ngel shtatzënë me një djalë me ngjyrë, familja i bën veprimin mizor vajzës!

78

Dashuria nuk ka moshë thuhet, por në disa raste nuk paska edhe ngjyrë. Një rast i tillë ka ndodhur më një vajzë e cila shkoi në Londër për studime edhe atje njeh një shokë moshatar me veten e saj dhe kështu po njiheshin deri sa u dashuruan edhe ngeli shtatzënë.

Djali i quajtur Henri, ishte i lumtur me të edhe vajza shqiptare me atë e kështu në këtë mënyrë filluan të bashkëjetonin.

E gëzuar vajza i jep lajmin e mirë familjen që është bërë me djalë por, familja e refuzoi atë duke i thenë se “nuk je më vajza jonë”. Së bashku me djali ajo niset për në Shqipëri për të treguar të plotë historinë. Dhe për përgjigja e tyre ishte kjo:

“Çoje djalin ta rrisë i ati dhe atëherë do jesh vajza jonë”.

Cfarë do të bënit ju nëse do të ishit në një situatë të tillë do ta pranonit apo do ta refuzonit vajzën tuaj!

Previous articlePastron organizmin në tërësi si dhe shëron këto 4 probleme mjaft të përhapura, u nevojitet vetëm qepë dhe
Next articleTestoni shikimin. A mund t’i gjeni të gjitha Q-të brenda 10 sekondave në këtë foto?