Home Lajme Burri nga Hasi qe mban dy gra/ Një javë me njërën një...

Burri nga Hasi qe mban dy gra/ Një javë me njërën një javë me tjetrën, ju them une si zgjidhet kjo punë(Video)

5

Në fshatin Dobrun i Hasit të Shqipërisë, Dem Mula 63 vjeç mban dy gra

Pas gruas së parë, Hatixhja, Dem Mula, vendosi të marrë një grua të dytë, Nazmijen, pasi nuk bë nte fëm ijë. Por as me atë nuk arriti. Në fund ven dosi të mbajë të dyja.

Siç përshkruhet dy gra, nuk kanë asnjë xh.elozi me njëra-tjetrën, madje bashk ëshortin dhe gomën e tyre në më nyrë të barabartë. Me dhoma të nd ara sigurisht.

‘Sa çifte ka kështu… ne s’jemi si të parët si të fundit’, thotë Hatixhja.
” Siç kemi në Veri, një javë një herë, një herë tjetër ”, thotë 63-vjeçari me dy gra. Ndiqni historinë e tyre në këtë video, publikuar nga ” Top Channel ”.

Previous articleThjeshtë të lëpish gishtat : U kujtohet çomleku që pregatiste gjyshja gjithmonë? Ja receta e saj dhe mënyra e pregatitjes
Next article“Do iki prap në Itali”, shqiptari investoi gjithë kursimet në mbjelljen e shalqinit, por i ndodh ajo që nuk ia m.errte mendja