Home Uncategorized Ç mëndet rrjeti: Kjo është baresha më e bukur shqiptare!

Ç mëndet rrjeti: Kjo është baresha më e bukur shqiptare!

179

”Një nga bareshat më të bukura që kam hasur deri sot”, kështu shkruan Fation Plaku, një fotograf i njohur në zonat me shqiptarë.

Janë dy fotografi të shkrepura në Malin e Zi, në një zonë të banuar me shqiptarë, ku dallohet edhe kjo bareshë teksa kullot lopët.

Fotografi Plaku është kujdesur të mos ja bëjë publike fytyrën, megjithatë po i besojmë shijeve të tij prej fotografi.

Baresha e re mban në dorë një shkop ndërsa kyçet ia mbulojnë mëngët e bluzës së gjatë me kapuç.

Ajo ka veshur streçe dhe flokët i ka lidhur shkujdesur bisht. Në sfond duket natyra e mrekullueshme vjeshtarake e bjeshkëve, shkruan Lajmeflesh.com

Previous articleVendoseni një limon të prerë me kripë nëpër dhoma, nuk do ta besoni çfarë ndodh
Next articleHABlT farmacistja: Meshkujt shqiptarë kanë t urp të bIejnë PREZER/VATlVË