Kuriozitete

Keni shpesh dhi mbje koke? Ja 6 mënyra si të qetësoheni pa pirë i laçe

Keni shpesh dhi mbje koke? Ja 6 mënyra si të qetësoheni pa pirë i laçe

Dh imbja e kokës tashmë është bërë diçka e zakonshme, për këtë arsye është më mirë që të gjeni mënyra…

10 hours ago
Horoskopi 22 maj 2022: cilat do të jenë shenjat me fat të ditës së Diel?

Horoskopi 22 maj 2022: cilat do të jenë shenjat me fat të ditës së Diel?

Horoskopi Paolo Fox Dashi: Ndjenjat këtë të diel janë të favorizuara, takime intriguese po shfaqen në horizont. Në punë duhet…

10 hours ago
5 menyrat se si te ft ohni dhomen dhe largoni vapen kur te vij i nxehti afr ikan

5 menyrat se si te ft ohni dhomen dhe largoni vapen kur te vij i nxehti afr ikan

Eksperti thotë se ka gjashtë mënyra gjeniale për të parandaluar ngrohjen e dhomës tuaj me disa mjete që mund ti…

10 hours ago
Po g aboni! Sa herë në javë duhet të bëjmë dush, sipas de rmatologëve?

Po g aboni! Sa herë në javë duhet të bëjmë dush, sipas de rmatologëve?

Sa herë në javë duhet të bëjmë dush? Jo shumë shpesh thonë dermatologët. Dr. James Hamblin shprehet se larja e…

13 hours ago
E keni ditur g abim! Ky është o rari kur duhet ta pini k afen e mëngjesit

E keni ditur g abim! Ky është o rari kur duhet ta pini k afen e mëngjesit

Mësojeni një herë e mirë! Për disa njerëz dita nuk nis mirë nëse nuk konsumojnë një kafe. Shumica prej nesh…

13 hours ago
E dini pse qanin nuset me gjithë sh pirt kur martoheshin në kom unizëm? Arsyeja do ju habisë

E dini pse qanin nuset me gjithë sh pirt kur martoheshin në kom unizëm? Arsyeja do ju habisë

E dini për dasmat shqiptare në komunizëm, pse qanin nuset me gjithë shpirt“Të qara me ulërima deri sa të dëgjonte…

13 hours ago
Fe nomeni qe po frik eson banoret e Belshit. Krijohen papritur gr opa të mëdha 20 metra te thella

Fe nomeni qe po frik eson banoret e Belshit. Krijohen papritur gr opa të mëdha 20 metra te thella

Një gro pë karstike rreth 20 metra e thellë dhe 10 metra e gjerë është shfaqur pranë fshatit Çestije në…

1 day ago
Eshte ne doren tuaj por nese e nisni diten me 1 kokerr m olle, duke filluar nga sh endeti i ze mres e deri tek d iabeti

Eshte ne doren tuaj por nese e nisni diten me 1 kokerr m olle, duke filluar nga sh endeti i ze mres e deri tek d iabeti

Të gjithë e dimë që “Një mollë në ditë e mban mjeku larg”, por të paktë janë ata që e…

1 day ago
Tani ne sti nen e ve res kjo do te jete nje nga perberjet qe do u nevojitet me se shumti grave dhe vajzave

Tani ne sti nen e ve res kjo do te jete nje nga perberjet qe do u nevojitet me se shumti grave dhe vajzave

Në qoftë se do t’ju kërkonim të ndryshonit një tipar në fytyrën tuaj, me siguri shumë prej jush do të…

1 day ago
Famë dhe para, 5 shenjat më të suksesshme të Ho roskopit

Famë dhe para, 5 shenjat më të suksesshme të Ho roskopit

Në kohën tonë karakterizohet si “i suksesshëm ”, ai që ka pushtuar një pozitë të lartë shoqërore, famë dhe para.…

1 day ago