Lajme

Ra në dashuri me ref ugjaten ukrainase që strehuan në shtëpi, babai i dy fëmijëve b raktis gruan dhe largohet me 22 vjecaren

Ra në dashuri me ref ugjaten ukrainase që strehuan në shtëpi, babai i dy fëmijëve b raktis gruan dhe largohet me 22 vjecaren

Emigrimi masiv i popullit ukrainas për shkak të l uftës, duket se ka ndryshuar rrënjësisht jetën e një familjeje në…

2 hours ago
Njihuni me fsh atin në Shqipëri ku flitet gre qisht, banorët marrin dhe pension marramëndës nga Greqia

Njihuni me fsh atin në Shqipëri ku flitet gre qisht, banorët marrin dhe pension marramëndës nga Greqia

Njihuni me fshatin në Shqipëri ku flitet greqisht, banorët marrin dhe pension nga Greqia? Në fshatin Derviçan të Gjirokastër, të…

2 hours ago
4 ditë para finales/ Vjen kërkesa e papritur e U EFA-s: Jepet urdhri për të mb yllur te gjitha…

4 ditë para finales/ Vjen kërkesa e papritur e U EFA-s: Jepet urdhri për të mb yllur te gjitha…

Disa ditë përpara mbajtjes së finales së Conference League mes Romës dhe Feyenoord po vihet në zbatim kërkesa e UEFA-s…

2 hours ago
‘E dua dhe pike’! Bu rri lë gruan me dy fëmijë për u krainasen që strehuan në shtëpi

‘E dua dhe pike’! Bu rri lë gruan me dy fëmijë për u krainasen që strehuan në shtëpi

E strehuan në banesë pasi ajo u largua nga lufta, britaniku bie në dashuri me ukrainasen dhe lë gruan me…

2 hours ago
E fundit! “Çm endet” moti borë, tornado dhe temperaturë deri në 42 gradë

E fundit! “Çm endet” moti borë, tornado dhe temperaturë deri në 42 gradë

Spanja po përgatitet për një valë të nxehti me ‘intensitet të jashtëzakonshëm’ , me temperaturë të muajit maj të paregjistruara…

2 hours ago
L ija e ma jmunëve drejt Shqipërisë? Vjen rasti i parë pran vendit tone

L ija e ma jmunëve drejt Shqipërisë? Vjen rasti i parë pran vendit tone

Rasti i parë i dys himtë i lisë së majmunëve po vlerësohet nga autoritetet shën detësore greke. Ai është një…

2 hours ago
Vjen la jmi i keq per ata qe kane Euro, nuk ndo dhte qe prej dites se pare te krijimit

Vjen la jmi i keq per ata qe kane Euro, nuk ndo dhte qe prej dites se pare te krijimit

Euro ra sot për herë të parë poshtë kufirit të 120 Lekëve, duke shënuar nivelin më të ulët historik në…

8 hours ago
Mi ster në Durrës! Zhduket Dielli në mes të plazhit, koha pa asnjë re, tm errohen pushuesit/VIDEO

Mi ster në Durrës! Zhduket Dielli në mes të plazhit, koha pa asnjë re, tm errohen pushuesit/VIDEO

Bregdeti i Durrësit është mbuluar nga mjegulla rreth orës 14:00, edhe pse temperaturat janë të larta, dhe plazhet ishin të…

8 hours ago
E pab esueshme! Shqiptari bëhet Kry eministër i shtetit shume te pasur

E pab esueshme! Shqiptari bëhet Kry eministër i shtetit shume te pasur

Lideri i opozitës dhe kryetari laburistëve të Australisë, me origjinë Arbëreshe Anthony Albanese fiton zgjedhjet paralamentare në Australi. Australia ka…

12 hours ago
Tem peraturat në 42 gradë/ Përvë limi po vjen, ekspertët ngrenë supet! M eteorologet japin ala rmin: Kjo që po ndodh është diçka e padëgjuar!

Tem peraturat në 42 gradë/ Përvë limi po vjen, ekspertët ngrenë supet! M eteorologet japin ala rmin: Kjo që po ndodh është diçka e padëgjuar!

Spanja po përgatitet për një valë të nxehti me ‘intensitet të jashtëzakonshëm’ , me temperatura të muajit maj të paregjistruara…

12 hours ago