Home Uncategorized Çfarë i bëjnë femrat shqiptare va ginès? Flet mjeku: Kemi shumë kërkesa...

Çfarë i bëjnë femrat shqiptare va ginès? Flet mjeku: Kemi shumë kërkesa për…

161

Femrat shqiptare ndër hyjnë në vag in ën e tyre tek mjekët est eti stë për të ndryshuar fo rmën e saj dhe madhë sinë.

Deklarata është bërë sot nga mj eku Skerdi Faria i ftuar në emisionin ‘Shqipëria Live’, ku tha se ka shumë kërkesa për ndërh yrje në va g inë.

“Në rastet kur nuk është perfekte, siç vijnë tek ne që edhe i zbukurojmë, se ka nga ato raste dhe forma e madhësi nga më të ndryshmet, vijnë edhe përmirësojnë rregullojnë përmes ki rur gjisë, është ope rac ion shumë i kërkuar si në botë si në Shqipëri, po po është i kërkuar, ne ruajmë priva tës inë dhe bëhet me rigoro zitetin më të madh. Nuk e nxjerr dot si hunda në Instagram se nuk jemi në atë nivel zhvillimi social”, tha ai.

Previous articlePo e kërkon burrin në televizor, e reja shqiptare që tregoi se ishte e vir gjër çudit: Unë as në disko nuk kam shkuar se atje vajzat i….
Next articleItalianët bëjnë zbulimiñ që do rikthejë nòrmalitetin: Ja çfarë e zhduk kòrònavirusin