Home Uncategorized ÇlFTl e bën në taksi, shikoni reagimin e taksistit…(VIDEO)

ÇlFTl e bën në taksi, shikoni reagimin e taksistit…(VIDEO)

154

Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi.
Ai iu përgjigj një telefonate të një çi fti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.

Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë.
Ndiqni videon më poshtë.Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi.
Ai iu përgjigj një telefonate të një çifti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.

Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë.
Ndiqni videon më poshtë.

VIDEO

Previous articleDo HABlTENl: Kurrë mos e pini ujin që rri gjatë natës, ja pse!
Next articleFotoja që truIIosi dynjanë, zbuIohet MlSTERl më në fund