Home Uncategorized Djali ka turp t’ia kërkojë dhe pse tre muaj në lidhje, ajo...

Djali ka turp t’ia kërkojë dhe pse tre muaj në lidhje, ajo që bën vajza na lë pa fjalë…

88

Një i ri i ka kërkuar të dashurës së tij “provën e dashurisë” pa e imagjinuar përgjigjen epike të saj.

Ata janë në një marrëdhënie prej tre muajsh, por nuk e kanë pasur kontaktin seksual akoma. Ndaj, djali ka vendosur që t’ia kërkojë vajzës, mirëpo ka një problem: Ai është i turpshëm.

Vajza e ka sjellë vërdallë, duke u hequr sikur nuk e kupton çfarë ai kërkon dhe në fund i ka dhënë përgjigjen epike.

Si përfundim, dashurinë do t’ia demonstrojë këtë të diel, por shpresojmë mos të jetë ndonjë gënjeshtër për 1 Prillin, se atëherë do të ishte “tallja” e dytë.

Previous articleLekuren e molles gjithmon e keni hedhur, kur ta mesoni se ajo sheron kete sem.undje nuk do ta hidhni me kurre
Next articleJa çfarë duhet të bësh Nëse dëshiron që 70 mijë engjëj të luten për ty