Home Uncategorized Djali nxjerr gurë nga sytë. Një rast i rrallë që mjekët nuk...

Djali nxjerr gurë nga sytë. Një rast i rrallë që mjekët nuk jane në gjendje ta diag nostifikojne. O ZOT ndihmoi.. (Video)

46

Video-Djali nxjerr gurë nga sytë. Një rast i rrallë që mjekët nuk jane në gjendje ta diagnostifikojne. O ZOT ndihmoi JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Djali nxjerr gurë nga sytë. Një rast i r rallë që mjekët nuk jane në gjendje ta diag nostifi kojne. Ka shume raste te ndryshme secila me specifikat e saj, qe mjeket nuk kane arritur dot te gjejne nje dia gnoze per ate gjendje. Kjo qe po ua prezantojme sot eshte nje gjendje shume e rra lle, per mos te thene e vetmja qe i ka ndodhur ketij djali.

Previous articleKjo është bima e cila largon dhjamin e tepërt dhe kuron rreth 50 sëm/undje
Next articleJam e fejuar prej dy muajsh, por kam një hall të madh…