Home Kuriozitete Do qani! Patë në ëndërr një person që ka ndë rruar jetë?...

Do qani! Patë në ëndërr një person që ka ndë rruar jetë? Ja çfarë do të thotë kjo!

21

Mistikët pretendojnë se bota e ëndrrave tona, mund të përbëjë një lidhje me botët e tjera, të paarritshme për ndërgjegjen tonë kur jemi zgjuar, kështu që nuk është një rastësi fakti se që nga kohët e lashta është besuar se ëndërrimi i njerëzve të vde kur, është një shenjë e rëndësishme që nuk duhet të inj orohet.

Të vde kurit vijnë në ëndrrat tona me një mesazh, këshillë apo vërejtje që duhet të kuptohet në mënyrë që të shma ngen pro blemet e panevojshme apo edhe ga bimet.

Psikologët besojnë se ëndërrimi i të afërmve apo miqve që kanë ndë rruar j etë, është thjesht një manifestim i dep resionit apo ndjenjës së fajit ndaj tyre.

Megjithatë, le të hedhim një vështrim më të thellë mbi këtë çështje m istike, dhe të përpiqemi të kuptojmë se çfarë mesazhesh mund të merren nga njerëzit që janë tashmë të gjallë vetëm në kujtesën tonë, dhe mund të flasin me ne vetëm përmes ëndrrave tona.Librat e sotëm mbi ëndrrat, nuk i kushtojnë shpesh vëmendje të mjaftueshme shumë nuancave të rëndësishme: si duket personi i vde kur në ëndrrat tona – i vde kur në v arr, i gjallë dhe i lumtur, apo rikthehet në jetë para syve tanë, ose ndoshta thjesht nuk e mbajmë mend në ëndrrën tone, se ky person ka vd ekur shumë kohë më parë.

Interpretimet e ëndrrave me persona që kanë ndërruar jetë:
Zakonisht supozohet se ëndrra me një të vd ekur (biseda me të, dëgjimi i këshillave të tij, dhe bërja e asaj që ai thotë), është një shenjë e lajmeve të papritura apo ndryshimeve në jetë.Librat e krishterë të interpretimit të ëndrrave, ndonjëherë shpjegojnë që ne shohim ëndrra të tilla, kur shpirti i një të afërmi apo miku tonë të vde kur nuk ka gjetur ende paqe, dhe këshillohet të mbahen ceremoni përkujtimore në va rreza dhe të përmbushen kërkesat e tij (për shembull, nëse në ëndërr i vde kuri kërkon ujë).

Interpretimet pa gane të ëndrrave që kanë ardhur deri në ditët tona, rekomandojmë në mënyrë implicite plotësimin e të gjitha kërkesave të personit të ndjerë, për të shmangur zem ërimin e perëndive.Dhe ndërsa ëndërrimi i një personi të vde kur mund të jetë diçka e fri kshme, kjo nganjëherë mund të jetë një shenjë e mirë.Në rastin ku shihni në ëndërr një person që ka ndërruar jetë që kthehet sërish në jetë, kjo mund të thotë se diçka e humbur do të rikthehet së shpejti (para, ndonjë send, apo edhe statusi social).

Disa libra mbi këtë çështje, e interpretojnë ëndrrimin e njerëzve të vd ekur si shenjë të ngjarjeve të mira në familje, si një martesë, lindjen e një fëmije, apo diçka të ngjashme të lumtur dhe të begatë.Ka libra të tjerë që pretendojnë se parja në ëndërr e një personi të vde kur para dasmës është një paralajmërim ku ndër këtij bashkimi në çift. Një ëndërr e tillë, paralajmëron një martesë të palumtur, dhe që fëmijët e lindur nga ajo do të jenë të së murë e të do bët.

Po në lidhje me ëndërrimin e një të afërmi të vd ekur?
Në këtë pikë nuk ka asnjë interpretim përfundimtar, dhe ju duhet gjithmonë të kini parasysh shumë faktorë të ngatërruar.Por shumica e interpretimeve në lidhje me të afërmit e vd ekur (sidomos prindërit) që shfaqen në ëndërr, përfaqëson paral ajmërimin e tela sheve.Ndonjëherë ëndrrat në të cilat një person në gjumë komunikon me prindërit e tij të vde kur, ndihmon në gjetjen e paqes së brendshme, besimit, dhe madje ndikon edhe tek suksesi në punë dhe mirëqenien e familjes.Besohet gjithashtu, se është e pamundur të ndikojmë tek ëndrrat ku ne shohim të dashurit tanë që kanë vd ekur.
Edhe nëse jeni përpjekur ta bëni këtë, është absolutisht e kotë, pasi nuk jemi ne që i thërr asim, por janë ata që vendosin të vijnë tek ne.

Previous articleTestoni shikimin/ Gjithçka vetëm brenda 10 sekondave, a e gjeni dot miun mes këtyre lepujve (Foto)
Next articleGjyshja hiqte Syrin e Keq me Uthull, Kripë dhe… Në mëngjes Mbeta e Befasuar!