Home Uncategorized Doktorët Me Urdhër Të Prerë: Para Se Të Pini Kafen Në Mëngjes,...

Doktorët Me Urdhër Të Prerë: Para Se Të Pini Kafen Në Mëngjes, Kini Parasysh Këto Gjëra

1109

Vjen një lajm i mirë për të gjithë admiruesit e kafesë: Është e mirë për tr urin, lëk urën dhe tru pin.Këtu janë 5 arsye të mira (dhe të shë ndet shme) për ta pirë kafen:

1) Është e pasur me antioksidantë: sipas një studi mi të kryer në vitin 2005 nga Univ ersiteti i Scra nton, në SHBA, kafja luf,ton plakjen.2) Aroma e kafes ka aftësinë për të bërë njerëzit të ndjehen më pak të str,es uar:

Një kërkim i Universitetit Kombëtar në Seul ka shkuar edhe më tej, duke shqyrtuar trurin e minjve nën stres për shkak të mun gesës së g jumit, e sipas tyre aroma e ka fesë mund të shka,ktojë ndryshime në prote inat që shkaktuan këtë stre s.

Previous articleQepët janë një ilaç i madh natyral për sëm/ undjet, por këto mënyra habitëse përdorimi ndoshta nuk i dini
Next articleFuti këmbët 1 herë në javë në ujë dhe uthull. Ja çfarë ndodh me trupin tuaj. Nuk do ta besoni dot rezultatin