Home Uncategorized Doli në televizor ta gjej burrin dhe tha jam e vir gjër...

Doli në televizor ta gjej burrin dhe tha jam e vir gjër nuk pas pasur asnjë mashkull, Ana i kthehet keq: Kjo nuk të bën femër ty….

173

‘Për’Puthen-it’ iu bashkua një konkurrente e re. Ajo është Sindi Loci, 22-vjeçe nga Tirana dhe që ka kryer studimet për violinë në Bukuresht.

Përpos zotërimit të mirë të katër gjuhëve, Sindi deklaroi në studio se nuk ka pasur asnjë marr ëdhënie me meshkuj në të kaluarën, e emocionet e para pret t’i provojë në emisionin e dashurisë. Pas kësaj deklarate, studio g ëloi nga reagimet. Djemtë e vlerësuan shumë këtë fakt dhe e shprehën hapur pëlqimin për bukuroshen.

Por nga ana tjetër, vajzat e tjera u ndien të fyera nga reagimi i djemve. Ana tha se fermer nuk të bën ‘vir gjëria’ duke i cilësuar mendimet e djemve si ‘tu rp’. Ndërkohë një mesazh në lidhje me debatin e krijuar kishte vetë Sindi. Ajo tha se ‘vir g jë ria’ nuk duhet vlerësuar, por në mes të një mar rëd hënie duhet të jetë dashuria.

Ana: Vi rg jëria nuk të bën femër, turp. Çdo mashkull që ka këtë ide.

Previous articleShikoni si dukej Ami 9 vite më parë
Next articleHapet thesi/ Qeveria shqiptare do japë shpërblim për punëtorët për dy muaj, ja sa do marrin