Home Uncategorized Donte të martohet me të bijën, por i japin vjeh rrin. Ngj...

Donte të martohet me të bijën, por i japin vjeh rrin. Ngj arja e rrallë ka ndodhur në…

200

Ishte organizuar gjithçka në detaje dhe dasma shkoi për mrekulli, por kur cdo gje mbaroi, humorin ua prishi nje detaj jo pak i rendesishem.

Kjo ngjarje e çuditshme per te cilen po flasim ka ndodhur në Manisa të Turqisë.Aty, një 35-vjeç ar gabimisht rezulton se është martuar me vjehrrin e tij.“CNN turk” raporton se 35-vjeçari Zekeriya Karatas ishte paraqitur në zyrën e gjendjes civile për tu kurorëzuar në martesë me 25-vjeç aren Gulsah Yilmaz.

Ce remonia e thjeshtë me familjarët e çiftit kaloi bukur dhe gjithçka dukej në rregull.Pasi gjithçka kishte përfunduar dhe mysafirët ishin përcjellë, çifti rishikoi certifikatën e martesës. Për habinë e tyre, në vendin ku duhej të shkruhej emri i bashkëshortes.

Zyrtari i bashkisë kishte shkuar emrin e të atit të saj, 56-vjeç arit Muzaffer Yilmaz.Qeshën vetë dhe u treguan edhe të afërmve, por përtej shakave, në duar kishin një dokument zyrtar që duhej rregulluar.“Kur e pamë u habitëm të gjithë, u habit edhe vjehrri. Ndoshta jam njeriu i parë në botë që kurorëzohet në martesë me vjehrrin.

U gëzuam kur na thanë që do rregullohet, por edhe u frikësuam fillimisht”’, tha Karatas për agjencinë e lajmeve “IHA”.Çi fti shpreson që ky gabim të rregullohet pa qenë nevoja e përfshirjes së gjy katave. Ata bënë të gjitha kërkesat e nevojshme dhe presin rregullimin e gabi mit brenda pak ditësh.

Previous articleQeni me foshnjen ne goje, e pa ne rruge dhe donte ta shpetonte…shikoni se qfare ben/VIDEO
Next articleKjo familje hu mbi gjithçka për shk ak të kësaj fotografie në rrjetin social, Kuj des mos ta ‘hani’ edhe ju!