Home Kuriozitete E Çuditshme: E Ftuara Me Të Pas,Met E Mëdha, S’guxon Të Ulet...

E Çuditshme: E Ftuara Me Të Pas,Met E Mëdha, S’guxon Të Ulet Në Emision (Video)

56

Ajo gjeti një kirurg të cilin e pagoi 15 mijë funta për të rritur të pa,smet, shkruan The Sun. Ylli deri në moshën 18-vjeç rregullisht viziton kirurgët estetikë dhe deri më tash në 200 ope.racione ka shpenzuar 230.000 funta.

Ajo është shprehur e kënaqur me të gjitha operimet që ka pasur, me përjashtim të këtij të fundit, pasi nuk ishte e vetëdijshme se do të ketë problem për t’u ulur pas operimit./Hap market/ingun 5 sek/onda dhe shfa/qen Pam/jet Ekskl/uzive

Previous articleNisi që 16 vjeçe të punoj me lekë për të kënaqur burrat e botës, pas 3 vitesh ka miliona lekë: Kur kam shumë klientë pushoj vetëm 5 minuta dhe pastaj tjetri
Next articleGjendet foleja e rrallë në malet e Librazhdit