Home Kuriozitete E dini për çfarë shërben kjo pjesë në pasqyrën e brendshme të...

E dini për çfarë shërben kjo pjesë në pasqyrën e brendshme të veturës?

18

Kjo është një levë që shërben për të mbrojtur shoferët nga të “verbuarit” natën nga dritat e automjeteve që gjenden prapa tyre.

E ekspertët shpjegojnë se për çfarë në të vërtetë shërben.“Kur ju jeni në makinë natën, mund të ndodh që t’ju verbërojë drita e fortë e veturave prapa jush.

Në pjesën e poshtme të pasqyrës është një levë të cilën mund ta tërhiqni ose shtyni.I NGJAJSHËM VETURA NUK NDIZEJ, GJARPRI GJIGANT KISHTE HYRË NË MOTOR Pasqyra mund të lëviz poshtë ose lart, kështu që dritat prapa jush nuk mund t’ju ‘verbërojnë’”.

Previous articleKamarieri HABlTET nga BAKSHlSHl që la kIientja, ajo që zbuIoi më pas e Ia pa fjaIë
Next articleMos harxhoni para nëpër kozmetika : U nevojiten vetëm disa kokrra aspirine dhe lëkura juaj do të kthehet në