Home Uncategorized E dinit g abim! Ky është orari kur duhet ta pini kafen...

E dinit g abim! Ky është orari kur duhet ta pini kafen e mëngjesit

123

Mësojeni një herë e mirë!

Për disa njerëz dita nuk nis mirë nëse nuk konsumojnë një k afe. Shumica prej nesh preferojnë ta pinë kaf en menjëherë pasi dalin nga shtëpia.

Megjithatë, shkencëtarët thonë se nuk duhet asnjëherë të ko nsumoni kafe para orës 09:00.

Sipas tyre, orari më i mirë për të konsumuar kafen është nga ora 09:00 deri në 11:30.

Kjo është e vetmja mënyrë për t’i dhënë me tabo lizmit energjinë dhe zgjimin që kërkoni.

Nëse e konsumoni atë para orës 09:00, konsumimi i kafes do të ndikojë për k eq dhe ka shumë gjasa që të krijoni v arësi.

Previous articleMos blini hudhra nëpër dyqane apo markete, shihni çfarë është zbuluar
Next articleMe thuaj sa kafe qe pi ne dite, te te tregoj se si je me sh endet