Home Lajme E fundit : Brataj sqaron një herë e mirë nëse do të...

E fundit : Brataj sqaron një herë e mirë nëse do të ketë apo jo një mbyllje në fundjavë

72

Komuniteti Teknik i Ekspertëve, deklaroi sot se do të mbeten në fuqi masat e deritanishme, por që mund të ndryshojnë në varësi të situatës epid emiol ogjike në vend ndaj duhet te jemi te kujdesshem.

Brataj theksoi se mbyllja e lokaleve e restoranteve në orët e vona të natës ka prodhuar efikasitet. dhe ulje te te prekurve.

Ai tha se:“Sot ishin tre masa nga kufizimi i orarit dhe kontrolli i shkollave, duke parë që me uljen e temperaturave, durimi na është sosur disi më shumë.

E kemi marrë si objekt të mbrohemi nga gjo ba, jo nga virusi. Maska të mbron, ka treguar më së miri që ka ulur përhapjen e inf eksionit. Kufizimi i maskave, duke ditur që lokalet e natës ishin një vatër shumë e madhe e transmetimit të vir usit, në këto javë funksionoi.

Nuk doli ai numër i madh të infe ktu rish siç pritej për t’u ash përsuar më shumë masat. (Brataj i përgjigjet pyetjes për një karantinë gjatë fundjavave). Ne si ekspertë flasim lirshëm.

Unë tregova kush janë masat e lehta, të mesme dhe të ashpra. Unë përmenda që një mbyllje disajavore do të mbyllte më shumë, por nuk thashë që do të merret kjo masë

Previous articleKjo eshte per trurin tuaj : Neqoftese kryeni vetem 2 levizje, cili eshte numri me i madh qe ju mund te formoni
Next articleNjerezit qe i perkasin ketij grupi, jane te vecante, arsyeja do t’iu mahnis