Home Uncategorized E fundit: Viti i Ri si do te festohet ne vendin tone...

E fundit: Viti i Ri si do te festohet ne vendin tone ? Rama, ja cilat do te jene masat kufizuese

136

Kreu i qeverise Edi Rama zhvilloi një bashkëbisedim ‘live’ me portalin studentor në rrjetin social duke iu përgjigjur pyetjeve jo vetëm për situatën nga pand emia.

I pyetur se si do na gjejë Viti i Ri, Rama tha se në shumë aspekte mund të thuhet që më e keqja ka kaluar ndërkohë që në aspektin e pand emisë jemi duke kaluar më të k eqen sepse ky dimër do jetë shumë i v ështirë nga pikëpamja shën detësore.

“Besoj që do ta kalojmë dhe do ta kalojmë duke dalë jo të dë rrmuar por sigurisht më të çliruar dhe më të fortë”, deklaroi ai.Sa i përket mundësisë për masa shtrë nguese për Vitin e Ri, Rama tha se për momentin nuk janë paraparë, por nuk përjashtohen.

“Masat shtrë nguese nuk i vendos unë, i vendos komiteti teknik i ekspertëve. Masa më e rëndësishme është çfarë bëjmë si individë me rregullat e thjeshta sepse në fund të fundit ne jemi transmetuesit e këtij vir usi dhe nëse e ndihmojmë apo e pen gojmë viru sin, varet nga ne.

Deri tani nëse shohim atë që është problemi themelor i kësaj sfide, aftësinë për të përballuar fluksin e njerëzve në nevojë në spital them se jemi në ekuilibër.

Nëse shohim fatalitetet edhe pse një jetë e humbur është shumë, jemi në ekuilibër. Askush, askund nuk i di të gjitha, mësojmë hap pas hapi. Për momentin nuk kemi paraparë masa shtrën guese por nuk i përjashton masat shtrë nguese”, deklaroi Rama.

Previous articleMos beso do deshe, por Viti i Líndjes Fshèh Sèkretin tënd më të Madh, Zbuloje!
Next articleSHlKONl se si i vendos ky njeri pIIakat! Lehte dhe shpejte per tu mesuar (VIDEO)