Home Uncategorized E pa dëgjuar kurrë më parë: Nënës i del qumështi i gjirit...

E pa dëgjuar kurrë më parë: Nënës i del qumështi i gjirit ngjyrë rozë, por ja cfarë zbuloi ajo më pas

76

Një mama australiane, vërejti vajzën e saj 16-muajshe duke vepruar cuditerisht gjatë dhënies së gjirit.

Ajo tha se fëmija ka filluar të tërheqë thithën e nënës dhe duke thënë, “më shumë, më shumë”. Ajo e shqetësuar filloi të shihte qumështin e saj dhe vuri re se po dilte në ngjyrë rozë.

Nëna kujtoi se, gjatë ditës, kishte pirë lëng të freskët panxhari dhe kishte ngrënë sanduiç me panxhar.

Jo vetëm që perimet ndikojnë në qumështin e gjirit të nënës, por gjithashtu shkaktoi urinën në ngjyrë rozë të vajzës së saj gjithashtu.

Megjithë ngjyrën alarmante, qumështi ishte i sigurt për fëmijën e saj dhe kishte shije shumë të ëmbël.

Previous articleÇaji ‘hedh poshtë’ shkencën, kryen njëkohësisht dy funksione?
Next articleKëto jane gjashtë lutjet e rëndësishme që duhet t’i dini! Sjellin shuum mirësi..