Home Uncategorized E saktë! Ata që Kanë Lindur në Muajin….. Janë të BEKUAR plot...

E saktë! Ata që Kanë Lindur në Muajin….. Janë të BEKUAR plot me Fat!

303

Të lindurit e muajit tetor janë të veçantë për shumë arsye dhe më poshtë do shkruajmë të gjitha ka.rakteristikat unike të tyre.

Janë natyra të paqta e miqësore

Kanë një personalitet simpatik që i bën të dëshiruar në çdo rreth shoqëror.

Njerëzit e lindur në muajin tetor dinë si të sh.uajnë konflíktèt dhe kurrë nuk i nx.isin këto të fundit.

Janë tejet tërh.eqës dhe personaliteti i tyre tërheq si një magnet. Kanë aftësi të përshtaten mjaft mirë dhe zòr se bëjnë ármíq !

Janë shumë Optimist

Të jesh me një person që ka lindur në muajin tetor do të thotë ta shohësh gjithnjë gotën gjysmë plot.

Ata janë optimistë dhe e shohin jetën gjithë ngjyra.

Nuk e hu.mbasin shpresën dhe kanë aftësinë të të ngrenë moralisht.

Njerëzit e lindur në tetor shq.uhen për natyrën e tyre ròmántike.

Bëjnë gjithçka për të fituar dashurin e njeriut që duan dhe kur e fitojnë, nuk e marrin të mirëqenë, por gjithmonë përp.iqen ta surprizojnë e ta bëjnë të lumtur.

Empatikë të lindur.

Ata që festojnë ditëlindjet e tyre në tetor janë njerëz me inteligjencë të lartë emocionale.

Njerëzit e lindur gjatë këtij muaji janë të vetëdijshëm për emocionet e tyre dhe aftësitë e tyre shoqërore dhe ndjeshmëria janë njësoj të jashtëzakonshme.

Njerëzit e lindur në tetor krijojnë balancë dhe stabilitet në çdo gjë që bëjnë dhe kanë një pikëpamje pozitive për jetën.

Nuk i pëlqejnë përb.alljet dhe i shm.angin ato sa herë të jetë e m.undur.

Kanë gjithashtu një jetë sociale aktive dhe i duan miqtë deri në vdèkjè.

Janë shármántë dhe fjalëshumë dhe edhe pse ju pëlqen të keni njerëz përreth, janë gjithashtu edhe shumë të pavárur.

Dhe ajo që i bëm më të veçantë është se janë të rrethuar nga engjëjt dhe janë të BEKUAR me fat në dashuri, shëndet dhe pásùri dhe për këtë arsye nëse je një burrë/grua i/e lindur në muajin Tetor, bëj gjithçka të mùndùr të realizosh dëshirat e jetës tënde sepse ky muaj është plot mbarësi për ju.

Previous articleEkspertët japin përgjigjen përfundimtare qe po mundon gratë dhe vajzat me kohë : Në mëngjes apo në darkë duhen larë flokët
Next articleE fundit/ Dështon qeveria! Mbyll mësimin në auditore. Po diskutohet mbyllja e bareve në Bllok pas orës 20:00