Home Uncategorized E tr ishtë/Babai fut çdo ditë të bijën në v arr, ka...

E tr ishtë/Babai fut çdo ditë të bijën në v arr, ka një arsye pikë,lluese për këtë veprim

167

një baba i dësh,përuar nga një zonën rurale në Kinë ka gër.muar për të formuar një v.arr pran shtëpisë së tij, në të cilin fut të b,ijën çdo ditë, në mënyrë që ta mësojë me vde.kjen e saj.
Zhang Liyong, fermer nga provinca Sichuan, ka shpenzuar gjithë kursimet e tij për shërimin e të voglës, e cila vuan nga një çr.regullim ser.ioz i gja.kut.

Analisti dhe gjeopolitologu grek Dhimitris Kacikis, ka ngritu
Babai tregon se i ka shpenzuar të gjitha kursimet për shër.imin e saj dhe se i ka hum.bur shpresat.
Në këtë mënyrë ai thotë se po përpiqet që t’i tregojë se ajo është e sëm.urë dhe se nuk do të jet.ojë edhe shumë gjatë.

Analisti dhe gjeopolitologu grek Dhimitris Kacikis, ka ngritu
Kemi hum.bur të gjitha shpre.sat për mbi.jetesën e saj dhe nuk kemi më të ardhura. Askush nuk po na ndihmon që ta shër.ojmë”, ka treguar babai i vajzës.

Previous articleGrua që mendon për popullin/ Zonja më e fortë e Europës jeton në shtëpi me qira edhe pse ka ndikim shumë
Next articleJu vjen fatura e lartë e energjisë elektrike? Nuk do e b.esoni kush po ju ‘fundos’ kuletën