Home Uncategorized EIbasan/ Futet për nevoja personaIe në bunker, BURRlT i ndryshon jeta PËRGJlTHMONË

EIbasan/ Futet për nevoja personaIe në bunker, BURRlT i ndryshon jeta PËRGJlTHMONË

146

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personaIe në një bunker në pyllin në afërsi të fshatit

por rastësisht gjen gjënë që i solli ndryshim dra.matik në jetën e tij.

Sipas të dhënave, burri punonte prej kohësh në emigracion dhe është kthyer këtë verë për pushime pranë familjes.

Por duket se rastësisht ka zbuluar tra.dhëtinë.

Historitë me tra.dhti bashkëshortore për shkak të emigracionit kanë qenë të shprehura gjatë viteve të fundit.

Sipas të dhënave, në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor në Elbasan, rreth 40% e di;vorceve i përkasin çifteve në emigracion.

Previous article“Do merrni lèk nga një femèr pas 5 ditësh”, Meri sapo nxorri datën e saktë!
Next articleNXËNËSlT nuk i ikin kurrë nga MËSlMl, kjo është mësuesja që po HABlT botën me pamjen e saj