Categories: Lifestyle

Eni Ç obani nuk i dυron me shpirti para këtij bυrri, histοria e tij e t ërbοn, Ja çfarë i ndοdhi

“Ti je baba, pastaj bari, bariun u.shtrojë pasi të u.shtrosh prindërimin.

Ke një djalë 28 vjeç të pa ma.rtuar, se ka 10 vite që merret me ty dhe me bashkëshorten tënde…

Pse nuk ma.rtohet ky? Të lutem Xhezmi në telefon mund të flasësh çfarë të duash.

Të ftoj të vish përballë meje…”Ti do vish pu.blikisht përballë Roberit se ke vendime Gjy.kate pafund.

Shikoje mundësinë dhe sh.ëndetin si e ke dhe do vish. Ta dëgjojë, Korça, Devolli dhe i plotfuqishmi i z.onës tënde.

Nëse ky djali të ka pr.ekur një qime floku unë do i them, Robert dil nga këtu dhe drejtohu b.urgut,

se djali që g.odet babain nuk është djalë, por në të kundërt ndryshe do ta. (Foto: Arkiv)

Javorja

Recent Posts

Një lajm i mirë nga a.ksidenti tr.agjik, asnjë nga fë.mijët nuk është pl.agosur

Një lajm i mirë nga a.ksidenti tr.agjik, asnjë nga fë.mijët nuk është pl.agosur

Asnjë nga fë.mijët që gjendeshin në auto.busin e tr.ag.je.disë rr.ugore nuk është pl.ag.osur në ak.side.ntin…

12 hours ago
Rrallë herë është pjesë e ta volinës sonë : Nga përmirsimi i shikimit e deri tek mbajtja larg e sëm/ undjes së

Rrallë herë është pjesë e ta volinës sonë : Nga përmirsimi i shikimit e deri tek mbajtja larg e sëm/ undjes së

Vlerat fantastike të patëllxhanit vijnë kryesisht nga vitaminat dhe mineralet. Patëllxhani është i mbushur me…

12 hours ago
Studimi fundit : 10 gjërat që nuk i paskemi ditur më parë për v ezën, duke filluar nga përmirsimi i shikimit e deri tek

Studimi fundit : 10 gjërat që nuk i paskemi ditur më parë për v ezën, duke filluar nga përmirsimi i shikimit e deri tek

Vezët bëjnë pjesë në listën e 10 ushqimeve më të rëndësishme për organizmin. Vezët Ofrojnë…

12 hours ago
Njerezit dalin me vrap.Ja çfarë ka shkaktuar t ërmeti në Greqi.FOTO

Njerezit dalin me vrap.Ja çfarë ka shkaktuar t ërmeti në Greqi.FOTO

Mediet greke publikojnë pamje të reja nga të. rmeti qe lekundi zonën e Heralionit. Siç…

12 hours ago
Horoskopi për ditën e hënë, 26 korrik 2021

Horoskopi për ditën e hënë, 26 korrik 2021

Një ndjenjë qetësie do ju shoqërojë gjatë gjithë ditës së parë të javës që fillon.…

12 hours ago