September 28, 2023

Kompania Skytrax, e cila rendit linjat ajrore në botë, ka publikuar listën e saj dhe nuk ka asnjë kompani amerikane në mesin e 10 më të mirave.

Delta Airlines është në vendin e 24-të dhe mori titullin e linjës ajrore më të mirë në Amerikën e Veriut – sipas rezultateve të anketës vjetore të kënaqësisë së pasagjerëve të publikuar nga thepointsguy.com.

Lista u formua duke përdorur të dhënat e mbledhura nga pasagjerët nga shtatori 2021 deri në gusht 2022, dhe u vëzhguan gjithsej 350 linja ajrore.

Pasagjerëve të anketuar në këtë hulumtim iu kërkua të vlerësojnë linjat ajrore bazuar në komoditetin, cilësinë e shërbimit dhe pastërtinë.

Lista përfundimtare për vitin 2022

1. Qatar Airways

2. Singapore Airlines

3. Emiratet

4. ANA All Nippon Airways

5. Qantas Airways

6. Japan Airlines

7. Turkish Airlines

8. Air France

9. Korean Air

10. Swiss International Air Lines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *