September 28, 2023

3-vjeçarja Kelly Brook ka trupin më te përsosur në botë sipas shkencëtarëve.

Ajo është modele, aktore dhe fituese e figurës ideale…!
Po, sipas një studimi të Universitetit të Teksasit, kjo vajzë ka një trup perfekt.

Studimi mori parasysh parametra të tillë si gjatësia, pesha, gjatësia e flokëve, forma e fytyrës dhe të tjera.

Doli se figura me të cilën shumica e grave janë si “duhet të humbasësh pak peshë”, është pikërisht ideali që rrezaton shëndet, bukuri dhe tërheq meshkujt.
Shkencëtarët thonë: “Kjo vajzë është me të vërtetë natyrale dhe e përsosur në të gjitha aspektet.”

Kelly nuk ka bërë kurrë operacione plastike dhe duket e mrekullueshme: trupi i saj është i rregulluar dhe i zgjuar, dhe ajo rrezaton lumturi dhe optimizëm të vërtetë.

Shikoni fotot e vajzës bukuroshe dhe përgjigjuni pyetjes: A jeni dakord me shkencëtarët?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *