Home Uncategorized Gjërat që duhet të bëni në dhomën e gjumit nëse doni që...

Gjërat që duhet të bëni në dhomën e gjumit nëse doni që burri të mos shkojë me një tjetër. Disa prej tyre duhen bërë patjetër!!

227

Çiftet e ditëve të sotme zgjasin shumë pak në krahasim me ato të së kaluarës dhe kjo është për shkak se njerëzit janë më pak të gatshëm të pranojnë defektet e partnerit. Por ka disa sekrete që mund të ndihmojnë një çift të përmirësojë marrëdhëniet e tyre dhe janë brenda mundësive të të gjithëve. Ato lidhen me dhomën e gjumit … dhe ato janë thelbësore për lumturinë tuaj si çift.Pra, këtu janë 5 gjërat që nëse bëni në dhomën e gjumit, ata do t’ju kthejnë në një çift të lumtur:
Përpiquni të pushoni mirë:Ndonëse kjo mund të duket jo romantike, një çift i lumtur ka një lloj rituali në mbrëmje: Të shtrihet herët për të bërë dashuri (jo domosdoshmërisht). Puthja e një nate të mirë e ndjek dhe pastaj pushon.E di se shumë prej nesh përfytyrojnë skenat e shikuara në filma me dy të dashuruarit që flasin deri në fund të përqafuar në shtrat, por realiteti është shumë i ndryshëm.Të nesërmen, për një çift normal, duhet të zgjoheni për të shkuar në punë dhe për t’u kujdesur për familjen.
Dhe fjetja e mirë e bën edhe më të vlefshëm dialogun, duke eliminuar kështu konfliktet e mundshme.Mbajini fëmijët larg nga dhoma juaj e gjumit:Fëmijët janë një bekim, por dhoma e prindërve duhet të jetë vetëm një vend për ta, shkruan ShkodraNews. Kushtojini jetën tuaj fëmijëve tuaj … por natën, të paktën, keni nevojë për hapësirën tuaj si çift.

Përveç anktheve dhe sëmundjeve, përpiquni t’i inkurajoni fëmijët tuaj të qëndrojnë jashtë dhomës tuaj të gjumit.Shkoni në shtrat në të njëjtën kohëNe jemi mësuar të bëjmë gjithçka veç e veç gjatë ditës dhe e bëjmë shpesh edhe në mbrëmje.Por kjo është e gabuar. Sinkronizoni orën tuaj biologjike dhe përpiquni të shkoni së bashku në shtrat.Shkëputni dhe hiqni pajisjet e tyre elektronike:Ne jetojmë vazhdimisht të lidhur me internet dhe shpesh bota virtuale na largon nga bota reale, shkruan ShkodraNews.
Ju duhet të vendosni disa rregulla që vlejnë për të dyja, si për shembull, fikni telefonat celularë nga ora 9 deri në orën 7 … ose vendosni një ndalim: “jo telefona celularë në dhomën e gjumit”.Arsyeja për të pasur alarmin në telefon nuk qëndron… ka lloje të tjera të alarmeve që kushtojnë shumë pak.Shkëmbimi i një “Unë të dua”:Një “Të Dua” çdo natë para gjumit ka efekte të jashtëzakonshme në jetën e një çifti. Dhe mos lejoni ta thoni automatikisht, por shikohuni në sy…

Previous articleSi e Mbani Filxhanin kafes? Ajo Zbulon Diçka Interesante për ju
Next articleI Dhuroi Veshkën Një Të Panjohuri, Por Kur E Takoi Pasoi Befasia …