Home Uncategorized Habit studimi/ Nëse keni këtë pro blem shë ndeti nuk duhet të...

Habit studimi/ Nëse keni këtë pro blem shë ndeti nuk duhet të fusni në gojë as kafe, as çaj

84

Ko liti ulçeroz është një sëm. undje inflamatore që prek zorrët ku shkakton pl agë të ndryshme në pjesën e brendshme të tyre.

Koli ti shka kton dhi. mbje, fry rje dhe diare. Sëm. undja ka tendencën të përke qësohet me konsumin e disa ushqimeve specifike:

Fasulet

Bishtajoret dhe fas ulet kanë shumë fi bër dhe shkakto jnë fr yrje. Ato nuk përbëjnë ushqimin ideal për dikë që vuan nga ko liti.

Ekspertët thonë se pavarësisht kësaj, këto ushqime janë të rëndësishme sidomos për vegjeta rianët.

Ata rekomandojnë konsumimin e racio neve më të vogla

Previous articleZgjidhni një lule sipas muajit kur keni lindur/ Ka një mesazh shumë të rëndësishëm për ju
Next articleE mbani mend “Kerimanin”? Ka shkuar gati 60 vjeç dhe ua merr ne kthese vajzave të reja