Home Uncategorized Historia prekëse e familjes së Joe Biden, nga djali problematik deri te...

Historia prekëse e familjes së Joe Biden, nga djali problematik deri te hum bja e dy fëmijëve

27

Kandidati presidencial i SHBA 2020, i cili po “lufton” me Donald Trump në zgjedhjet e SHBA 2020, ka pësuar tragjedi të pakonceptueshme në jetën e tij personale.
Ish-nënkryetari 77-vjeçar është baba i katër fëmijëve, dy prej të cilëve fatkeqësisht kanë v’dekur.

Joe ka tre fëmijë me gruan e tij të parë Neilia: Beau , Hunter dhe Naomi. Teksa Biden ishte senator në 1972, gruaja e tij, Neilia dhe vajza 1-vjeçare, Naomi, v’diqën në një aksident automobilistik, ndërsa dy djemtë e tij, ishin në makinë por mbijetuan.

Disa vjet më vonë, Joe u takua me gruan e tij aktuale Jill Biden. Ata u martuan në qershor të vitit 1977 në kishën e Kombeve të Bashkuara në New York City, dhe mirëpritën vajzën Ashley në 1981.

Beau djali i madh i Biden u diagnostikua me kancer në tru në 2013 dhe v’diq dy vjet më vonë 30 maj 2015 në moshën 46 vjeç. Djali i dytë i Joe Hunter është një avokat dhe këshilltar investimesh.

Gjatë një interviste me New Yorker në 2019, Hunter djali i trete i Biden tregoi historine e tij me d’rogen.

Të gjithë kanë trauma. Ka varësi në çdo familje. Isha në atë errësirë. Isha në atë tunel, është një tunel i pafund. Ju nuk shpëtoni prej tij. Ju kuptoni se si të merreni me të.

Previous articleVajza shkon për të kërkuar punë si shitëse, përgjigja e shefit e lë pa fjalë
Next articlePagoi që ti linin gruan shtat.ëzënë, dësh.ton 72 herë dhe ajo që zbulon më pas është sh.okuese