Categories: Kuriozitete

Horoskopi ditor, e premte 14 janar 2022

Dashi
Sot do kuptoheni me mire me partnerin tuaj ju te dashuruarit dhe marr ëdhënia me te do jete me e qëndrueshme. Kur e bëni diçka me dëshirë gjithmonë ja dilni. Beqaret do ndihen te te nsionuar dhe nuk do jene gati për ta ndryshuar statusin e tyre. Ne planin FInanciar do i zgjidhni një nga një te gjitha vës htirësitë do situata do jete me e mire. Do lejohet edhe ndonjë investim.

Demi
Mos u tregoni materialiste sot juve qe jeni ne një lidhje sepse do e përk eqësoni marrë dhënien me partnerin dhe shume shpejt mund te vije fundi. Beqaret duhet te jene me realiste dhe te mos kërkojnë gjera te pamundura sepse do lën dohen tej mase. te ardhurat me shume gjase do përmirësohen fale edhe mbështetjes se disa te afërmve. Sido qe te jete me shpenzimet duhet bere kuj des.

Binjaket
Dite e favorshme për dashurinë do jete kjo e sotmja për ata qe janë ne një li dhje. Gjithçka ka për t’iu ecur ashtu si keni dashur. Edhe beqaret do arrijnë me ne fund te gjejnë princin e tyre te kaltër. Jeta do ju ndryshoje menjëherë dhe kënaqësitë do jene te fo rta ne pasdite. Për FInancat nuk do keni për çfarë te shqet ësoheni sepse yjet do i keni ne qendër te vëmendje.

Gaforrja
Dite impulsive do jete kjo e sotmja për ata qe janë ne një l idhje. Ne disa momente nuk do arrini dot ta kontrolloni veten dhe mund te FIllojnë deb atet. Beqaret do jene te pavëmendshëm dhe do h umbasin disa mundësi te shkëlqyera. Ne planin FInanciar do dini si t’i menaxhoni te ardhurat dhe gjendja nuk do jete aspak e k eqe. Mund te përFItoni nga situata edhe për te shlyer borxhet.

Luani
Jeta juaj ne çift do lere shume për te dëshiruar sot. Me partnerin keni për te pasur edhe disa ko nfikte për gjera elementare dhe pa ndonjë rë ndësi te madhe. Beqaret me mire te mos luajnë me zja rrin pasi mund te di gjen k eq. Le te pr esin edhe disa dite qe te gjejnë personin me te përshtatshëm. Te ardhurat do përmirësohen mjaft dhe do mund te h iqni edhe disa para mënjanë.

Virgjeresha
Dite me ulje dhe ngritje ka për te qene kjo e sotmja për ata qe janë ne një li dhje. Mundohuni te tregoheni me te ku jdesshëm me fjalët dhe veprimet. Beqaret do bëjnë te pamundurën për ta ndryshuar statusin dhe te gjitha përpjekjet do kurorëzohen me arritje. Personi fatlum mund te jete i shenjës se Ujorit ode Peshqve. Financat nuk do jene shume te mira. Beni sa me tepër ku jdes!

Peshorja
Mos u tregoni impulsive sot juve qe jeni ne një li dhje pasi situata mund te përk eqësohet tej mase. sa me to lerante dhe te hapur te jeni aq me mire do jete. Beqaret nuk do ndihen ende gati për te FIlluar një lidhje dhe do i ref uzojnë te gjitha propozimet qe do ju bëhen. Financat do i keni gjithë kohës nen kontroll. Do arrini te shpenzoni nga pak, por edhe do kurseni disa për te ardhmen.

Akrepi
Do jeni shume xhe loze për partnerin tuaj sot dhe kjo do e nx ehe ja shtëzakonisht shume atmosferën. Deb atet do jene te pafundme. Beqaret do pëlqejnë një person, por ai do ketë dike tjetër ne mendje. Mos kërkoni gjera te pamundura nëse nuk doni te lëndo heni. Me shpen zimet tregohuni te kuj desshëm sepse gjendja nuk do jete ne momentin me te mire te mundshëm.

Shigjetari
Nëse nuk tregoheni te matur me partnerin dhe thoni gjera qe mund ta lënd ojnë atë, keni për te pasur p robleme dhe vë shtirësi te mëdha. Beqaret duhet te dë gjojnë ze mrën e tyre ne mënyrë qe te ndihen te plo tësuar. Për te tjerët mos mendoni për asnjë çast. Me FInancat do keni vë shtirësi te mëdha për sh kak te shpenzimeve te ja shtëzakonshme qe keni kr yer se fundmi.

Bricjapi
Do ndiheni mjaft mire pranë atij qe da shuroni sot dhe mund te fisni hapur për çdo gjë. Disa pe ngje te se shkuare do i zgjidhni dhe do jeni me te qete. Beqaret do emo cionohen pafund nga një propozim qe do marrin dhe nuk do mundin dot ta ref uzojnë. Gjendja e te ardhurave ka për te qene e kënaqshme. Do arrini te kr yeni te gjitha shpenzimet e ëndërruara.

Ujori
Do ndiheni gjithë kohës mire sot ju te dashuruarit dhe nuk do keni për çfarë te qaheni. Partneri do ju mbaje gjithë kohës ne pëllëmbe te dorës. Beqaret as nuk do mendohen dy here dhe do i pranojnë propozimet qe do ju bëhen. Jeta do ju ndryshoje menjëherë. Financat do jene te mbro jtura ne çdo moment kështu qe as mos u shq etësoheni për asgjë.

Peshqit
Sot gjerat nuk do ecin sipas planeve për juve qe jeni ne një li dhje. Do keni here pas here de bate e konf ikte dhe nuk do jeni te qete. Beqaret ne momentin qe me pak e pr esin do realizojnë disa takime interesante te cilat do ua ndry shojnë përgjithmonë rutinën. Te ardhurat do jene akoma me te mira se me pare. PërFItoni edhe për te shl yer disa borxhe te hershme.

Javorja

Recent Posts

Rama jep lajmin e mirë/ Këto janë familjet e para që marrin zarfin e mbushur me lekë për…

Rama jep lajmin e mirë/ Këto janë familjet e para që marrin zarfin e mbushur me lekë për…

Kryeministri Rama bën me dije se gjatë vitit 2021 kanë lindur mbi 43 mijë fëmijë,…

2 hours ago
Italia hap rreth 70 mijë vende pune, në listë edhe punëtorët nga Shqipëria

Italia hap rreth 70 mijë vende pune, në listë edhe punëtorët nga Shqipëria

Ministria e Brendshme italiane ka bërë të ditur numrin maksimal të lejeve të punës që…

17 hours ago
Edi Rama ka një superlajm për fa miljet shqiptare: Do ta heqim

Edi Rama ka një superlajm për fa miljet shqiptare: Do ta heqim

Kryeministri Rama ka premtuar se gjatë mandatit të tretë shqiptarët nuk do të paguajnë asnjë…

17 hours ago
Me sh alët e hapura në krah të Sinan Hoxhës, nuk e besoni si dukej Amarda To ska para 20 vitesh

Me sh alët e hapura në krah të Sinan Hoxhës, nuk e besoni si dukej Amarda To ska para 20 vitesh

Bëhet fjalë për Amarda Toskën, e cila e ka nisur karrierën në ekran si balerinë…

18 hours ago
Përse duhet t’i vendosni patatet në m akinën e larjes së enëve

Përse duhet t’i vendosni patatet në m akinën e larjes së enëve

E doni purenë, pataten e fërguar apo të grirë? Nëse përgjigjja është PO, atëherë ky…

18 hours ago
Truku i thjesht qe ju shkrin dhe pastroni fri goriferin vetëm për gjysmë ore

Truku i thjesht qe ju shkrin dhe pastroni fri goriferin vetëm për gjysmë ore

Në radhë të parë, sepse duhet të prisni që të shkrihet i gjithë akulli dhe…

18 hours ago