Home Uncategorized I është fryrë bari në oborr: As që e kishte menduar se...

I është fryrë bari në oborr: As që e kishte menduar se çfarë ka nën të

534

Një person në oborrin e tij është ballafaquar me diçka që gati kurrë nuk i ndodh askujt.

Ai në bari ka hasur një g ungë të madhe e cila duket mjaft bi zare.

Edhe pse po të ishte dikush tjetër në vendin e tij do të rrinte larg dhe do të kishte frlkë të afrohej,

ai prapë se prapë nuk u ndal dhe vendosi që ta hulumtojë më për së afërmi këtë g ungë, transmeton gazetamtro.net

Për fat të mirë, ajo që doli nga aty nuk kishte ndonjë krijesë e çud itshme, por thjesht ujë.

Duket se për këtë g ungë të formuar nga uji i mbledhur, fajtor është shiu, i cili është mbledhur nën barin artificial

Më poshtë shihni pamjet në Video:

https://youtube.com/watch?v=O8eQLavRaXM%3Ffeature%3Doembed

Previous articleSuper lajm i mirë! Banka Botërore do të japë 10 milionë euro për familjet e varfëra shqiptare, ja si do të përfitohet
Next article“Si e fitova lotarinë amerikane dhe çfarë më ndodhi në Amerikë”, Ana rrëfen historine qe duhet ta Iexoje cdo shqiptar