Home Uncategorized I kanë mbetur vetëm pak ditë jetë, 29-vjeçarja përshëndetet me fëmijët në...

I kanë mbetur vetëm pak ditë jetë, 29-vjeçarja përshëndetet me fëmijët në spital- VIDEO

85

Ka.nc.eri viteve të fundit ka marrur aq shumë jetë saqë mund të thuhet se është sëm.un.dj.a më e përhapur e momentit. Kjo sëm.und.je pavarësisht terapive të shumëta e kujdesit maksimal të mjekëve nuk po mpo.sht.et te të gjithë për fat të keq. Sa.mmi F.ox e dia.gnost.ifiku.ar me k.an.cer, një grua 29-vjeçare nga Br.itani.a ka pr.eku.r zemrat e miliona njerëzve me anë të një videoje që është publikuar, teksa ajo po përshëndetet me më të dashurit e saj Fo.x, duke e ditur se nuk i kanë mbetur edhe shumë për të jetuar, pasi sëm.und.ja i është përhapur shumë, përqafon për herë të fundit djemtë e saj 5-vjeçarin Bo.bby,dhe K.ai 13. Bo.bby ka është me s.ind.ro.mën Do.wn. Për të parë momentin emocionues kur ajo i jep përshëndetjen e fundit fëmijëve, ndiqeni videon më poshtë:

https://www.facebook.com/watch/?v=488281992035402

Previous articleE tallin sepse barku i saj u mbush gjithë shenja pasi lindi katërnjakët e saj, vajza e re u mbyll gojën: Dua të kem fëmijët të lumtur, unë jam nënë!
Next articleE fr ikshme/ Të rmeti i fu qishëm shku nd Greqinë dhe Turqinë, ja si she mben go dinat në Izmir(Video)